Bliv sponsor

Bliv SPONSOR i Furesø Håndbold og vær med til at udvikle rammerne for et aktivt håndboldmiljø for børn og voksne i Furesø kommune.

Hvad er Furesø Håndbold?

Furesø Håndbold er et samarbejde mellem Værløse Håndboldklub og Farum Håndbold Forening omkring fælles hold for både piger og drenge på U14, U16, U18 samt seniorholdene. Samarbejdet har eksisteret siden 2006 og vi står i dag meget stærkt indenfor Håndbold Region Øst med over 200 ungdoms- og seniorspillere fordelt på 16 hold. Til sammen har de to moderklubber over 500 medlemmer.

Furesø Håndbolds mission er at sikre gode træningsforhold, kvalificerede trænere, mulighed for udvikling af talenter og sammenhold på tværs af holdene, så man som spiller får et tilhørsforhold til Furesø Håndbold. Fokus skal altid være på udvikling af spillere og udvikling af håndboldspillet. Vi tror på, at hvis vi har gode rammer og gode trænere, så følger de sportslige resultater med. I de seneste fem sæsoner har Furesø Håndbold været repræsenteret med hold i de bedste ungdomsrækker og med seniorhold i divisionerne.

Med baggrund i ovenstående ser vi os selv som en oplagt samarbejdspartner for erhvervslivet. Hvorfor det? Jo – Vi har klare visioner. Vi arbejder målbevidst med udvikling. Og klubberne drives af dygtige og engagerede folk både på det administrative plan såvel som på det sportslige plan.

Partnerskab – på flere niveauer!    

Vi tilbyder forskellige sponsormuligheder, der alle omhandler eksponering af logo og virksomhedsinfo. Uanset hvilket sponsorat du vælger, ser vi dig som et vigtigt aktiv for klubben. Vi vil derfor gøre alt for at du føler dig velkommen og ikke mindst får udnyttet de muligheder der er for at blive i synlig i det lokale foreningsliv.

Pakke

BØRN

UNGDOMS/SENIOR

SKILT

Personlig sponsor

A

1 børnehold

5.000

 

1 ungdoms-/voksenhold

7.500

Almindeligt skilt

2.500 om året

Farum/Værløse

 

1 spiller på et hold

1.000

A+B

+ 1 ekstra børnehold

2.500

Samlet pris 7.500

+ 1 ekstra ungdoms-/voksenhold

5.000

Samlet pris 12.500

Stort skilt

5.000 om året

Værløse

 

5 spillere på 1 hold

3.000

A+B+C

+ skilt

2500,- om året

Samlet pris 10.000

+ skilt

2500,- om året

Samlet pris 15.000

Almindeligt skilt i Farum og Værløse samlet pris 4.000

 

12 spillere på et hold

5.000

Ovenstående er forslag. Vi er naturligvis altid interesserede i at finde en løsning med en interesseret sponsor.

Sponsor leverer logo mv. i et brugbart trykklart format. Det vil sige at logo og lign. skal være i høj opløsning (min 300 dpi) og skal kunne ses på en grå baggrund (trøjefarve), hvis du skal være holdsponsor. Hvis du skal have et skilt op i én af hallerne, afholder du selv udgifterne til produktion af skiltet. Dette er en engangsudgift.  Prisen er PT 1.200/2.000 + moms.

 

Der er mere….

I Furesø Håndbold har vi nogle fantastiske fysiske ramme i både Farum Arena og Værløse Hallen. Det giver os muligheder for at lave forskellige aktiviteter fx vores egne træningsstævner, håndboldskole og loppemarked. Hvis du vil være med til at gøre disse aktiviteter til en succes, kan vi lave en aftale om et aktivitetssponsorat.

Vi håber du kan se mulighederne for din virksomhed. Og vi vil være glade for din virksomheds støtte. For med den kan vi skabe endnu bedre rammer for både den sportslige og den personlige udvikling af børn, unge og ældre.

Kontakt os!

Vi glæder os til at samarbejde med jer. Hvis du vil høre mere om dine muligheder eller har spørgsmål til vores forskellige pakker er du meget velkommen til at kontakte os.  

Sponsorkontakter:

Charles Nordsted, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Tlf.: 6155 5094

Kenneth Bredgaard Høeg, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Tlf.: 2336 8826

 

Go to top