Furesø håndbold

 

Furesø Håndbold er et samarbejde mellem Farum Håndbold Forening (FHF) og Værløse Håndboldklub (VHK). Sammen har vi valgt at lave holdfællesskaber på udvalgte årgange under navnet Furesø Håndbold.

Der har før været forsøgt lavet holdfællesskaber mellem de to klubber, men det nuværende samarbejde har eksisteret siden 2007. Samarbejdet gælder på nuværende tidspunkt alle hold på U12 drenge, U14 piger og drenge, U16 piger og drenge, U18 piger og drenge, samt dame- og herre senior.

I sæson 2018/19 har vi herre senior i 2. division og kvalrækken. Dame senior spiller i 2. division og serie 1.

Vores filosofi er, at hvis man har et godt træningsmiljø så får man også gode resultater. Det er således den investering, som trænere og spiller lægger i træningslokalet, der er afgørende for om man får succes med det man laver. Det skal være sjovt at spille håndbold, og det er sjovest at være god til det man laver. Derfor skal vi altid sigte efter at blive bedre. Vi sætter ikke vores målsætninger efter resultater, men efter at opnå udvikling og glade spillere og trænere.

Grundlaget for Furesø Håndbold

–Furesø Håndbold skal være baseret på foreningslivets centrale principper om samarbejde og fællesskab med håndbolden som omdrejningspunktet.
–Furesø Håndbold vil arbejde ambitiøst med at få det optimale ud af den enkelte spiller uanset niveau.
–Furesø Håndbold vil være til for håndbolden i Furesø Kommune og basere sig på egne talenter.
–Furesø Håndbold skal arbejde for at der er et attraktivt og differentieret tilbud til alle aldersgrupper. 
–Furesø Håndbold vil tage et medansvar for den fortsatte udvikling af håndboldsporten i Danmark.
–Furesø Håndbolds udvikling skal baseres på engagerede trænere og ledere.

 

 

 

 

 

Go to top