Furesø Cup 2024

Furesø Cup 2024

Velkommen til dette års Furesø Cup 2024 som finder sted d. 25 til 26 maj 2024. Vi ser frem til endnu en spændende weekend med masser af gode håndbold kampe og ikke mindst mange glade og engagerede børn og trænere.

Om Furesø cup

I 2010 afholdt Farum Håndbold Forening for første gang Furesø Cup i Farum Arena i en atmosfære af FAIR PLAY og godt humør. Siden da er det blevet en tilbagevendende begivenhed, som nu ligger sidst i maj således at den fungerer som en opstartsturnering for den nye sæson og en turnering, hvor klubberne for første gang har chancen for at spille nye hold sammen.

Farum Arena giver nogle fantastiske og intime rammer til de omkring 500 deltagende børn i alderen 10-15 år plus de mange trænere/ledere og forældre. 

Samtidig skal der lyde en stor tak til vores mange sponsorer og frivillige hjælpere der er med til gøre det muligt at gennemføre denne turnering med så stor succes.

Afvikling

Det nuværende koncept er baseret på 48 drenge- og pigehold i rækkerne U11, U13 og U15. Der spilles indledende puljer om fredagen og lørdagen med a- og b-slutspil i løbet af lørdag og søndag. Slutspillet for U15 drenge og piger er med kampe på 2x18 minutter, alle andre kampe er 2x12 minutter. 


Med denne turneringsform får alle hold 3x2 kampe, og et program der er sammensat med puljeafvikling i blokke omkring aldersgrupper, sikrer at vi får en intens og spændende turneringsafvikling der ikke trækkes i langdrag for de enkelte grupper.