Om Furesø Håndbold Klub

Furesø Håndbold Klub - Vision og kerneværdier

Furesø Håndbold Klub vil være en solid attraktiv breddeklub med godt fodfæste i det sociale. Klubbens vigtigste opgave er at etablere håndbold for alle. FHK skal være en klub hvor alle er velkomne, og meninger kan ytres og debatteres på et åbent grundlag.

Furesø Håndbold Klub ønsker et bredt samarbejde mellem forældre, ledere, trænere og andre aktive i foreningen. Der lægges stor vægt på fairplay og det sociale element. Der skal være plads til enkelte ”elite”-årgange når det byder sig, men overordnet skal bredden og "eliten" forenes. Fremtidige årgange/tilslutning skal altid overvejes ved ”elite”-satsning. Der lægges stor vægt på at bygge nedefra således at børn i 6-10 års alderen (U7-U9-U11 holdene) er dem der tegner klubbens fremtid og dermed vigtigt med stor tilgang her.   

Furesø Håndbold Klub er en fusion af Farum og Værløse Håndbold. Hvor der søges lokal forankring i de små årgange, hvorefter holdene senere sammenlægges på de ældre årgange. Furesø Håndbold Klub søger også sportsligt samarbejde på tværs af klubber, bl.a. samarbejdes omkring RudersdalCup afholdt af Rudersdal Håndbold.

Det er vigtigt at alle parter i Furesø Håndbold Klub og samarbejds-klubber/partnere overholder foreningens etiske leveregler.

Furesø Håndbold Klub ønsker at vokse i antal frivillige, idet meget få pt. driver kernen af foreningen. Dette gøres ved Bl.a. at synliggøre foreningen i det politiske og lokale liv.

Furesø Håndbold Klub skal altid drives med økonomisk åbenhed, ansvarlighed og så vidt muligt søge at klubben har positiv økonomi. Foreningen skal til enhver tid søge at få faciliteter der matcher foreningens behov således at den kan vedligeholdes/vokse. 

Kampe og events i Furesø Håndbold Klub skal være en glad og positiv oplevelse som man ønsker at vende tilbage til og samtidig være et eksempel til efterfølgelse. Furesø Håndbold Klub skal være forgangsklub for andre foreninger.

Nyttige info og downloads i Furesø Håndbold Klub

Klik her for at hente etiske regler

Klik her for at hente klubbens vedtægter


Klubbens Bank:


Bank: Nordea, Reg: 2310 Konto: 0349527871